Kortingscodes

Het kan zijn dat je een code hebt gekregen via een van onze nieuwsbrieven. Via onze nieuwsbrief bieden wij af en toe mooie acties aan via kortingscodes en aantrekkelijke kortingen op producten. Wil je deze ook, dan raden wij zeker aan om jezelf aan te melden voor onze nieuwsbrief. Dit kun je doen door een account aan te maken op onze website.

Heb je al een code, maar kun je niet vinden waar je deze kunt invoeren? De kortingscode kan in de winkelwagen worden toegevoegd om gebruik te maken van de korting. Op een desktop of laptop gaat dit door rechtsboven op de winkelwagen te klikken, waarna je op de knop 'winkelwagen' klikt (links van bestellen). Op een mobiel of tablet kun je op het winkelwagen icoon linksboven klikken om bij de winkelwagen te komen.

Terug naar blog